Collectieve aanschaf zonnepanelen

Gezamenlijk aanschaffen van zonnepanelen is slim inkopen

Collectieve aanschaf van zonnepanelen verkort de terugverdientijd. Energie Service Friesland kan u een gunstig aanbod doen!

Voordeliger zonnepanelen aanschaffen
Door bijvoorbeeld samen met de Vereniging van Eigenaren, buren, vrienden of familie collectief zonnepanelen aan te schaffen, kan Energie Service Friesland u een extra aantrekkelijkere aanbieding doen. Hoe meer mensen zich aansluiten, des te aantrekkelijker de prijs wordt. Bovendien werkt u door een collectieve aanschaf gezamenlijk aan een beter en schoner milieu.

Maatwerk
Ook wanneer u kiest voor het collectief aanschaffen van zonnepanelen, levert Energie Service Friesland maatwerk. Onze specialist komt bij u thuis om de zonnepanelen op een veilige manier te installeren en de omvormer op de juiste wijze aan te sluiten. Op die manier heeft u maatwerk voor een zeer scherpe prijs. Bekijk hier een voorbeeld van het te behalen rendement.

Subsidiemogelijkheden zonnepanelen
Voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen zijn er diverse mogelijkheden om subsidie te ontvangen vóór aanschaf of na aanschaf van zonnepanelen. In het overzicht hieronder ziet u welke mogelijkheden dat zijn.

Particulieren BTW Teruggave
Vereniging van Eigenaren (VvE) BTW Teruggave
Sportverenigingen Subsidieregeling: Energiebesparing en Duurzame Energie (RVO)
Bedrijven Diverse regelingen: MIAVAMILKIAEIASDE+2017
Agrariërs Subsidieregeling: SDE+2017, 'Asbest eraf, zonnepanelen erop' (alleen in Friesland)

Teruggave BTW zonnepanelen
Wanneer u bij Energie Service Friesland zonnepanelen aanschaft regelen wij voor u de BTW teruggave van zonnepanelen.

Advies zonnepanelen
Bent u op zoek naar zonnepanelen? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via ons gratis telefoonnummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een 'advies op maat'!

Ik ben geïnteresseerd in

  • Maak een keuze

Maak hier uw keuze in informatie