Zonnepanelen

Interessante investering

Zonne-energie is ook voor de zakelijke markt zeer interessant. Het dakoppervlak van een gemiddeld bedrijf is immers vaak vele malen groter dan het dakoppervlak van een particuliere woning. Bovendien zijn er interessante subsidieregelingen voor bedrijven die zelf energie opwekken via zonnepanelen.

Zonnepanelen
Zakelijk zonnepanelen

Subsidiemogelijkheden zonnepanelen
Voor particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen zijn er diverse mogelijkheden om subsidie te ontvangen vóór aanschaf of na aanschaf van zonnepanelen. In het overzicht hieronder ziet u welke mogelijkheden dat zijn.

Particulieren BTW Teruggave
Vereniging van Eigenaren (VvE) BTW Teruggave
Sportverenigingen Subsidieregeling: Energiebesparing en Duurzame Energie (RVO)
Bedrijven Diverse regelingen: MIAVAMILKIAEIASDE+2017
Agrariërs Subsidieregeling: SDE+2017, 'Asbest eraf, zonnepanelen erop' (alleen in Friesland)

Advies van Energie Service Friesland
Met onze jarenlange ervaring in het verkopen en installeren van zonnepanelen, kunnen wij u van een gedegen advies voorzien over de aanschaf van zonnepanelen voor uw bedrijf. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en u krijgt antwoord op al uw vragen over soorten en maten panelen, aanschaf, plaatsing, rendement, terugverdientijd, eventuele teruglevering en het optimaal benutten van de ruimte.

Heeft u belangstelling voor zonnepanelen? Energie Service Friesland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u telefonisch een afspraak maken via het gratis nummer 0800-1220 of u vult onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze adviseurs helpen u graag met een 'advies op maat'!

Ik ben geïnteresseerd in

  • Maak een keuze

Maak hier uw keuze in informatie