Nieuws

Particulier krijgt tot 2023 zelfde tarief voor stroom zonnepanelen

13/07/2017

Het tarief dat particulieren krijgen voor de zonnestroom die ze aan het energienet leveren, blijft tot 2023 hetzelfde. Tot dat jaar ontvangen ze evenveel voor de stroom die ze met hun zonnepanelen leveren, als dat ze betalen voor de stroom die ze verbruiken. Dat heeft minister Henk Kamp van Economische Zaken bekendgemaakt.

Daarmee stemt hij in met de wens van de Tweede Kamer om de zogenoemde salderingsregeling tot 2023 te verlengen. Aanvankelijk waren er plannen om het tarief per 2020 te verlagen. Kamp vindt dat het volgende kabinet moet bepalen wat er na 2023 met de tarieven gaat gebeuren. Als de particulieren minder voor hun stroom ontvangen, kan het voor hen interessanter worden om de stroom op te slaan voor later gebruik.

Kijk hier voor meer informatie over zonnepanelen!

We komen naar u toe!

27/02/2017

Energie Service Friesland bezoekt Sneek, Wolvega, Drachten en Burgum. Kom langs en laat u vrijblijvend informeren over alles wat u wilt weten over een comfortabel binnenklimaat.

Kijk hier voor meer informatie over data en exacte locaties.
 

Stop koolmonoxidevergiftiging!

17/02/2017

Begin deze maand is Brandweer Nederland samen met de Brandwonden Stichting een Campagne gestart om mensen te waarschuwen voor koolmonoxidevergiftiging. Een belangrijke inzet want veel mensen herkennen de symptomen niet, omdat die lijken op griep. Wij als service- & onderhoudsbedrijf willen iedereen er alert op maken dat het belangrijk is dat een CV-ketel periodiek onderhouden wordt door een erkend en gecertificeerd bedrijf en dat het monteren van een koolmonoxidemelder in huis essentieel is om koolmonoxidevergiftiging tegen te gaan.

Lees hier meer over koolmonoxidemelders.

Meer nieuws