Nieuws

We komen naar u toe!

27/02/2017

Energie Service Friesland bezoekt Sneek, Wolvega, Drachten en Burgum. Kom langs en laat u vrijblijvend informeren over alles wat u wilt weten over een comfortabel binnenklimaat.

Kijk hier voor meer informatie over data en exacte locaties.
 

Lees meer

Stop koolmonoxidevergiftiging!

17/02/2017

Begin deze maand is Brandweer Nederland samen met de Brandwonden Stichting een Campagne gestart om mensen te waarschuwen voor koolmonoxidevergiftiging. Een belangrijke inzet want veel mensen herkennen de symptomen niet, omdat die lijken op griep. Wij als service- & onderhoudsbedrijf willen iedereen er alert op maken dat het belangrijk is dat een CV-ketel periodiek onderhouden wordt door een erkend en gecertificeerd bedrijf en dat het monteren van een koolmonoxidemelder in huis essentieel is om koolmonoxidevergiftiging tegen te gaan.

Lees hier meer over koolmonoxidemelders.

Lees meer

Veiligheidswaarschuwing Nefit Topline

07/02/2017

Bent u gebruiker van een CV-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan heeft Nefit vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten.

Lees hier meer over de veiligheidswaarschuwing van Nefit.

Lees meer

Meer nieuws