Exclusief voor u van 1 juni 2017 tot en met 31 augustus 2017

1. GRATIS Blacklight golf bij een diner.

Bij een diner bij Pieter Poot kunt u GRATIS gebruik maken van een unieke indooractiviteit voor jong en oud, Blacklight golf. Blacklight Golf is een 12-holes parcours in een speciale glow-in-the-dark-ruimte. Makkelijk te combineren met een diner, buffet of kinderfeest.

Blacklight golf is te reserveren vanaf 4 personen. Normaal kost het € 7,50 per persoon, maar tegen inlevering van deze bon is het voor u GRATIS!

Kijk voor meer informatie of alle mogelijkheden op www.pieterpoot.nl

2. Exclusieve kortingen bij Watersportcentrum 't Garijp

Welkom op onze boerderij!
Ruim tweehonderd jaar oud en bijzonder sfeervol! Dat is onze thuishaven, een fraai verbouwde boerderij in het dorpje Goingarijp. Direct gelegen aan de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer, tussen Joure en Terherne. Bij Watersportcentrum 't Garijp bent u dus aan het juiste adres voor alle watersportactiviteiten! Namens Watersportcentrum 't Garijp hebben wij voor u 3 exclusieve aanbiedingen, namelijk:

  • 10% korting op de huur van een zeilboot of sloep 
  • 10% korting op een zeilkamp 
  • 10% korting op een privéles 

Kijk hier voor meer informatie.

3. 10% korting op alle radiatorkranen*

Overweegt u om uw radiatorkranen te vervangen door thermostatische kranen, dan is dit uw kans. Op alle radiatorkranen geven wij 10% korting!

Vul onderstaand formulier in en vergeet niet de kortingscode in te vullen!

*Inclusief BTW, maar exclusief plaatsing. De actiecode is geldig tot 1 september 2017.

Informeer mij vrijblijvend over de ESF Exclusief actie 10% korting op alle radiatorkranen

Al 40 jaar zorgen wij ervoor dat onze Friese klanten er warmpjes bij zitten en een goed onderhouden CV-ketel hebben. Dat kunnen wij doen dankzij onze vaste klanten zoals u en dat belonen wij graag! ESF Exclusief is een programma speciaal voor klanten van Energie Service Friesland.