CV-ketel kopen

Deskundig advies bij de aanschaf van uw nieuwe CV-ketel

Overweegt u een CV-ketel te kopen, dan vraagt u zich mogelijk af welke CV-ketel het beste bij uw woon- en leefsituatie past. Maar hoe weet u of u de juiste keuze maakt? Bij de aankoop van een nieuwe CV-ketel is het van groot belang dat u zich goed laat informeren; advies op maat. Daarmee bespaart u zowel kosten als energie!

Gratis advies
Advies op maat


Adviesgesprek CV-ketel
Energie Service Friesland heeft jarenlange ervaring in het adviseren over alle soorten en merken CV-ketels. Omdat iedere woonsituatie om een ander type ketel vraagt, werken wij samen met alle gerenommeerde fabrikanten van CV-ketels. Plan een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs; zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

CV-ketel aanschaffen
Besluit u een CV-ketel aan te schaffen via Energie Service Friesland, dan krijgt u bij ieder merk een garantieabonnement van 2 jaar. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende afspraak of bel 0800-1220.

Alle merken
Energie Service Friesland is een onafhankelijke organisatie en geeft advies over alle bekende en minder bekende CV-ketel merken. Niet alleen voor de aanschaf, maar ook voor het onderhoud.

Weet u trouwens dat u ook een CV-ketel kunt huren bij Energie Service Friesland?

Ik ben geïnteresseerd in

  • Maak een keuze

Maak hier uw keuze in informatie